Udskriv

gr: Amýgdala aláti - dk: Saltmandler

Kategori: Meze
10. 04. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Jeg har eksperimenteret rigtig mange gange at lave helt rigtige salt mandler. Det har været svært at finde den opskrift, hvor mandlerne bliver lækre sprøde, er rigtigt saltede, og med den der lækre "hvide" overflade som de skal få af saltet. Men så afslørede farmor, den "hemmelige" ingrediens, citronsaft.


Kog vand og citronsaft og opløs saltet i citronvandet

Tilsæt mandlerne, rør lidt rundt og stil dem tildækket i 1 time

Hæld mandlerne i en sigte og lad dem dryppe af. Tilbage i gryden, tilsæt olien og rør godt rundt

Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir og drys 2 spsk salt over dem

I ovnen ved 150 grader i 1/2 time. Vend dem forsigtigt et par gange, så de kan tørre på alle sider