-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Endnu en græsk nationalret. Løse ris passer godt til.
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Hertil passer løse ris og en god tomatsovs perfekt til.
I det græske køkken koger man ofte 3-4 æg hårdkogte, og lægger dem i midten af brødet.
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Nok til seks sultne / 8 pitabrød
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Passer perfekt til kartofler og grillet fisk.
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Der bliver ca. 12 frikadeller af denne portion.
Det er vigtigt, at AL væden trækkes ud af squash'en, da det ellers er svært at forme frikadellerne!
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Disse blæksprutter har INTET at gøre med de ringe, der ligger i supermarkedernes frysediske!
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
I det græske køkken marinerer man oftest grillkød i en citron/olie marinade - halv citron, halv olivenolie.
Denne marinade kan anvendes til både gris, kylling, lam og fisk.
-
-
15. 08. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
En mættende hovedret. Perfekt med tatziki og brød - og så helt uden kød!