15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Endnu en græsk nationalret. Løse ris passer godt til.

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Hertil passer løse ris og en god tomatsovs perfekt til.
I det græske køkken koger man ofte 3-4 æg hårdkogte, og lægger dem i midten af brødet.

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Nok til seks sultne / 8 pitabrød

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Den græske nationalret! - Som tilbehør passer en ærtesalat med feta og groft brød fint til.

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Passer perfekt til kartofler og grillet fisk.

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Overskrift

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Der bliver ca. 12 frikadeller af denne portion.
Det er vigtigt, at AL væden trækkes ud af squash'en, da det ellers er svært at forme frikadellerne!

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Disse blæksprutter har INTET at gøre med de ringe, der ligger i supermarkedernes frysediske!

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

I det græske køkken marinerer man oftest grillkød i en citron/olie marinade - halv citron, halv olivenolie.
Denne marinade kan anvendes til både gris, kylling, lam og fisk.

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Overskrift

15. 08. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

En mættende hovedret. Perfekt med tatziki og brød - og så helt uden kød!