Kategori: Brød og kager
22. 04. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Allerede som barn lærte far mig at bage de lækreste brød, alle ud fra den samme opskrift, der handler om at langtidshæve, og bage i en lukket gryde, pande eller lignende.

Dette italienske focaccia brød er lavet på fars måde:

Kategori: Brød og kager
10. 04. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Jeg elsker de italienske mandelsmåkager med de mange navne. Og lige så mange navne de har, lige så mange forskellige opskrifter, og bagemetoder findes der. Den her opskrift, fra en ældre italiensk kogebog er favoritten. Og de er så nemme at bage.

Kategori: Brød og kager
08. 04. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Den her klassiske opskrift fandt jeg på nettet, efter at vi på tavernaen havde haft besøg af et par gluten allergikere.

Kategori: Brød og kager
07. 04. 2019
Forfatter: Luca Tselementes

Ingen souvlaki uden et hjemmelavet pita. De her brød bager jeg hver morgen, når jeg er i køkkenet hos far på Symi. Før du kommer fyld i, og serverer dem, pensler du dem med lidt olivenolie og smider dem på en varm grill i et par minutter.