-
-
22. 04. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Allerede som barn lærte far mig at bage de lækreste brød, alle ud fra den samme opskrift, der handler om at langtidshæve, og bage i en lukket gryde, pande eller lignende.
Dette italienske focaccia brød er lavet på fars måde:
-
-
10. 04. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Jeg elsker de italienske mandelsmåkager med de mange navne. Og lige så mange navne de har, lige så mange forskellige opskrifter, og bagemetoder findes der. Den her opskrift, fra en ældre italiensk kogebog er favoritten. Og de er så nemme at bage.
-
-
08. 04. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Den her klassiske opskrift fandt jeg på nettet, efter at vi på tavernaen havde haft besøg af et par gluten allergikere.
-
-
07. 04. 2019
-
Forfatter: Luca Tselementes
Ingen souvlaki uden et hjemmelavet pita. De her brød bager jeg hver morgen, når jeg er i køkkenet hos far på Symi. Før du kommer fyld i, og serverer dem, pensler du dem med lidt olivenolie og smider dem på en varm grill i et par minutter.